Access Bars® 

Na glavi obstaja 32 točk, ki so povezane z različnimi aspekti našega življenja? V teh 32 točkah so shranjene vse naše misli, ideje, stališča, prepričanja, omejitve, čustva, ki smo jih kadarkoli imeli v sedanjem življenja in v naših preteklih življenj. Npr. vsaka misel, prepričanje, omejitev, ideja, stališče,…, ki jo imamo ali smo jo imeli v zvezi z denarjem, je shranjena v točki, ki je povezana z denarjem. Obstaja torej 32 točk in vsaka točka je povezana z določenemu aspektu v našem življenju (denarjem, mirom,  seksualnostjo, radostjo,komunikacijo, staranjem, itd).

Access Bars® je priložnost, da se vseh teh prepričanj, misli, idej, omejitev, čustev znebite, jih brez napora odvržete. Z Access Bars®, prepoznate sami sebe kot to kar ste, kot neskončno bitje in začnete ustvarjati svoje življenje izven tega, kar menite, da ste.

Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Vsakič, ko pri sebi odpravite katerokoli omejitev, poleg sebe osvobodite še 350 000 drugih ljudi po svetu.

Access Bars®, so pomagali tisoče ljudem spremeniti mnoge vidike, povezane z življenjem, telesom, spanjem, spolnostjo, zdravjem, telesno težo, denarjem, sproščenostjo, odnosi, nervozami, stresom in še veliko več.

Če bi naše možgane primerjali z računalnikom, potem je aktiviranje barssov podobno brisanju vseh nekoristnih datotek.  Z nežnim dotikom se začne brisanje vsega, kar ste shranili in ne samo, kar ste shranili v tem življenju, temveč kar ste shranili tudi v vseh preteklih življenjih. In kar je ob vsem tem najboljše, ni vam treba potrebno podoživljati stvari in travm iz preteklosti.

 Access Bars® seansa 

Je popolnoma varna. Primerna je za vse ljudi, tako otroke, kot odrasle, nosečnice, z motnjami v duševnem razvoju, psihičnimi motnjami, osebe s cerebralno paralizo ipd.

Najslabše, kar se vam lahko zgodi po seansi Access Bars®, je, da se boste počutili kot po dobri masaži, najboljše pa, da se vam bo začelo spreminjati življenje tja, kamor ste vedno želeli. Kako je lahko še boljše kot to?

 

Če želite več informacij oziroma če želite priti na seanso nam pišite na info@zdravismo.si

 

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja