Revija zakladnica zdravja

                 ZAKLADNICA ZDRAVJA

 

V novi reviji Zakladnica zdravja!

Želodec si zaščitite z novimi naravnimi učinkovinami

Z redkvijo daikon odstranite jetrne maščobe

V prilogi predstavljamo morsko bogastvo – alge

Nad stres z acerolo!

Zakladnica zdravja je že v prodaji!

»Nihče vas ne ozdravi tako kot mi.« S tem geslom se je revija Salute naturale pred več kot 15 leti predstavila italijanskim bralcem. Takrat so bili njeni izdajatelji prepričani, da je edinstvena. In res je. Vedno več ljudi se zanima za nekonvencionalne oblike zdravljenja, tudi v Sloveniji. Revija Salute naturale se kot Zakladnica zdravja v slovenskem jeziku predstavlja tudi slovenskim bralcem.

Sokovi sadni

Izziv Zakladnice zdravja je pokazati, da lahko že drobna dejanja, kot je dodatek začimbe hrani, ki jo sicer pripravimo v petih minutah, ali nekaj kapljic eteričnega olja v večerni kopeli spremenijo naše življenje. Olajšajo nam vsakodnevna opravila v službi in doma ter osmislijo prosti čas. Zdrava prehrana, nega telesa, ponovno odkrivanje narave in njenih zakonitosti – to je pot, ki vodi do drugačnih razsežnosti bivanja. Samo prisluhniti moramo naravi, ki je, tako kot pove že naslov revije, prava zakladnica zdravja.

red rice with curry and leek

Revija ZAKLADNICA ZDRAVJA vsak mesec prinaša izbor člankov o tem, kako živeti zdravo in do narave prijazno. Izbrani avtorji – strokovnjaki – bralke in bralce seznanjajo, kakšne zdravilne lastnosti imajo posamezni naravni pripravki, jih opisujejo in pojasnjujejo, kako jih najbolje uporabiti.

Globuli

 

Vir besedila promocijskega članka in fotografij: Uredništvo revije Zakladnica zdravja

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja